top of page

Taller de cuina

Arremangades les mànigues, s'ensabonen les mans , se les esbandeixen i deixen  caure els gotims d’aigua observant com llisquen en la pica, petites bombolles de sabó , se les eixuguen ben eixugades i en xisclets emocionats anem cap al menjador.Els esperen estris com el ratllador, safates, bols , cullerots,…i els ingredients elegits avui. 

Observen, oloren, tasten,toquen les diferents textures. Tot experimentant expressen les seves sensacions : si les olors els agrada o no , si la textura els és o no agradable,fan produccions verbals espontànies , creen un diàleg , fan relacions en coses que saben i que ara els hi sorgeix.
Fan barreges , pesen amb una petita bàscula, si es passen tornen a pesar, tenen temps per fer, per desfer i per tornar a fer perquè en la cuina hem de ser precisos si ens hi volem llepar els dits.

Ratllen llimones, ous durs,… batran clares d’ou que entre tots aconsegueixen fer-les quasi al punt de neu, remenen entre tots i totes fins aconseguir la textura adequada.

Entre rialles i tot xerrant mentre col•laboren en la creació, interioritzen que la feina entre tots i totes és del tot possible i el resultat és del tot saborós.

bottom of page