top of page

La nit màgica

És una proposta oberta a nens i nenes més grans de tres anys .


El conte és el fil conductor de la nit .


En aquesta nit que comença a les sis de la tarda ens embarquem en una aventura on cada nen i nena es converteixen en els herois de la seva història , vencent dracs i bruixes , sentint-se valents i mereixedors de les seves conquestes  , perquè aquests herois són forts , constants i de bon cor i els ajuda a crear la seva pròpia identitat .


El conte crea un moment màgic que ajuda a establir un lligam emocional valuossísim que alimenta el seu interior ajudant a teixir valors i aprenent a discernir el que està bé i el que no.

Alimenten la força interior per superar obstacles i situacions difícils , ajudant-los a ser capaços d’aconseguir el que volem i ansiem  . Els ajuda a exterioritzar els seus sentiments  potenciant la imaginació i la creativitat.


El conte dóna ales als seus somnis  doncs porta un regal amagat : arriba directament a l´infant perquè ho rep de manera màgica-simbólica, canviant actituds inadequades ( gelós , enveges , sentit d’inferioritat , irritabilitat , egoisme  ,… ) d´una manera espontànea. Ajuda a millorar l’autoestima i a  trobar  respostes als seus primers dubtes existencials   satisfent la seva set de saber.
En aquestes nits la lluna es converteix en la nostra confident que escolta els seus desitjos  més profunds i els ajuda a fer-los realitat amb la força del seu interior  .
El conte va acompanyat d’activitats de relaxació , visualitzacions , jocs , plàstica i treballs manuals, … ajudant a interioritzar en cada sessió un valor diferent .

bottom of page